Skip to content
Shopping cart icon

Distribuitor RTI in Moldova

Mecro System


Catalin Calinescu

+40 21 444 7 002

+40 21 4447 005

catalin_calinescu@mecrosystem.ro

Bulevardul Timisoara nr. 100P, RO-061334, Bucuresti 6, Romania

RTI

RTI Group este un producător lider mondial de soluții de testare cu raze X și QA.

Soluțiile RTI QA sunt utilizate în întreaga lume de către spitale, producătorii de echipamente cu raze X, furnizorii de servicii și autoritățile guvernamentale, în toate modalitățile diferite, inclusiv Rad/Fluoro, Dental, CT, Mamografie, intervenționale și chirurgie (C-arms).

Mako for R/F

Mako meter

Noul contor Mako de la RTI este o soluție de pionierat care vă va revoluționa modul de lucru cu simplitatea plug-and-play. Este cel mai eficient și mai precis contor, oferind cea mai largă gamă de aplicații.
Deblocați timp, eficiență și economii de costuri prin valorificarea puterii unui singur instrument în întreaga gamă de sisteme și aplicații cu raze X. Integrați Mako în fluxurile de lucru QA pentru radiografie, fluoroscopie, CT, stomatologie și mamografie.

Citiți mai multe despre Mako (engleză)
Piranha Multimodality meter

Piranha meter

Contorul RTI Piranha identifică orice sondă pe care o conectați și selectează setările optime pentru măsurătorile dvs. de calitate. Numărul de modele Piranha disponibile vă asigură că plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie, Multi, R/F, CT, Mammo sau Dental. Pe măsură ce nevoile dvs. cresc, aveți o capacitate nelimitată de a vă actualiza contorul Piranha – unul pentru toți!
Piranha este gata de utilizare și include software-ul puternic Ocean Next™ de la RTI pentru testarea și raportarea QA cu raze X.

Citiți mai multe despre Piranha (engleză)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

Contorul RTI Cobia este o platformă de produs ușor de utilizat pentru măsurători rapide și eficiente de QA. Există mai multe versiuni ale contorului RTI Cobia pentru măsurarea unei varietăți de parametrii Rad/Fluor, CT și dentari. Selectează modelul care se potrivește nevoilor tale și plătește doar pentru ceea ce trebuie să măsori!

Toate Cobias sunt pe deplin compatibile cu software-ul RTI Ocean Next™, lider în industrie, pentru testarea și raportarea QA cu raze X.

Citiți mai multe despre Cobia (engleză)
Ocean Next Advantage software

Software-ul Ocean Next™

Cu software-ul Ocean Next, primiți toate datele QA – inclusiv formele de undă – direct de la contorul RTI sau de la sondă. Puteți efectua orice, de la măsurători simple până la analize avansate ale performanței echipamentului cu raze X, puteți salva și recupera valorile măsurate și puteți genera rapoarte pentru documentare și trasabilitate.

Software-ul Ocean Next este compatibil cu contoarele Piranha și Cobia de la RTI, precum și cu sonda RTI Scatter Probe.

Citiți mai multe despre Ocean Next (engleză)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

Sonda RTI Scatter este un detector revoluționar cu stare solidă pentru detectarea scurgerilor și a împrăștierii în medii cu raze X.

Designul său unic – două zone separate de detectoare de 10 cm² și 100 cm² – îndeplinește reglementările și standardele actuale pentru măsurarea scurgerilor de raze X și a împrăștierii. Stați pe o masă, utilizați manual sau montați pe trepiedul inclus, sonda RTI Scatter este rapidă, simplă și ușor de poziționat.

Sonda Scatter se conectează la software-ul RTI Ocean Next™, lider mondial, pentru citirea și raportarea măsurătorilor.

Citiți mai multe despre Scatter Probe (engleză)
RTI Probes & accessories

Sonde și accesorii

Obțineți mai mult de la sistemul dumneavoastră de asigurare a calității cu raze X Piranha sau Cobia cu gama cuprinzătoare de sonde și accesorii de la RTI ușor de utilizat. Tot ce aveți nevoie, de la carcase și suporturi robuste până la sonde și adaptoare.

Citiți mai multe despre Sonde și accesorii (engleză)