Skip to content
Shopping cart icon

Διανομέας RTI σε Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία

Raymed epe


Natasa Vlachou - Sales Director

+30 210 8082600

+30 210 6800350

info@raymed.gr,avlachou@raymed.gr

32 Kifisias Avenue, 15125 Maroussi, Athens, Greece

RTI

Ο Όμιλος RTI είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων δοκιμών ακτίνων Χ και QA.

Οι λύσεις RTI QA χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από νοσοκομεία, κατασκευαστές εξοπλισμού ακτίνων Χ, παρόχους υπηρεσιών και κρατικές αρχές, σε όλους τους διαφορετικούς τρόπους, όπως ακτινοβολία/φθορισμό, οδοντιατρική, αξονική τομογραφία, μαστογραφία, επεμβατική και χειρουργική επέμβαση (C-arms).

Mako for R/F

Mako meter

Ο ολοκαίνουργιος μετρητής Mako από την RTI είναι μια πρωτοποριακή λύση που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο εργασίας σας με απλότητα plug-and-play. Είναι ο πιο αποτελεσματικός και ακριβής μετρητής, προσφέροντας το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών.
Ξεκλειδώστε χρόνο, αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση κόστους αξιοποιώντας τη δύναμη ενός μόνο εργαλείου σε όλη τη γκάμα συστημάτων και εφαρμογών ακτίνων Χ. Ενσωματώστε το Mako στις ροές εργασιών ακτινογραφίας, ακτινοσκόπησης, αξονικής τομογραφίας, οδοντιατρικής και μαστογραφίας με ακτίνες Χ QA.

Διαβάστε περισσότερα για το Mako (Αγγλικά)
Piranha Multimodality meter

Piranha meter

Ο μετρητής RTI Piranha αναγνωρίζει κάθε αισθητήρα που συνδέετε και επιλέγει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τις μετρήσεις QA σας. Ο αριθμός των διαθέσιμων μοντέλων Piranha διασφαλίζει ότι πληρώνετε μόνο για ό,τι χρειάζεστε, Multi, R/F, CT, Mammo ή Dental. Καθώς οι ανάγκες σας αυξάνονται, έχετε απεριόριστη δυνατότητα αναβάθμισης του μετρητή Piranha – ένας για όλους!

Το Piranha είναι έτοιμο προς χρήση και περιλαμβάνει το ισχυρό λογισμικό Ocean Next™ της RTI για δοκιμές και αναφορές QA με ακτίνες Χ.

Διαβάστε περισσότερα για το Piranha (Αγγλικά)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

Ο μετρητής RTI Cobia είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα προϊόντος για γρήγορες και αποτελεσματικές μετρήσεις QA. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις του μετρητή RTI Cobia για τη μέτρηση μιας ποικιλίας παραμέτρων Rad/Fluoro, CT και Dental. Επιλέξτε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και πληρώστε μόνο για ό,τι πρέπει να μετρήσετε!

Όλα τα Cobias είναι πλήρως συμβατά με το κορυφαίο στον κλάδο λογισμικό Ocean Next™ της RTI για δοκιμές και αναφορές QA με ακτίνες Χ.

Διαβάστε περισσότερα για το Cobia (Αγγλικά)
Ocean Next Advantage software

Λογισμικό Ocean Next™

Με το λογισμικό Ocean Next λαμβάνετε όλα τα δεδομένα QA – συμπεριλαμβανομένων των κυματομορφών – απευθείας από τον μετρητή RTI ή τον αισθητήρα σας. Μπορείτε να εκτελέσετε οτιδήποτε, από απλές μετρήσεις έως προηγμένες αναλύσεις της απόδοσης του εξοπλισμού ακτίνων Χ, να αποθηκεύσετε και να ανακτήσετε τις τιμές μέτρησής σας και να δημιουργήσετε αναφορές για τεκμηρίωση και ιχνηλασιμότητα.

Το λογισμικό Ocean Next είναι συμβατό με τους μετρητές Piranha και Cobia της RTI καθώς και με το RTI Scatter Probe.

Διαβάστε περισσότερα για το Ocean Next (Αγγλικά)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

Το RTI Scatter Probe είναι ένας επαναστατικός ανιχνευτής στερεάς κατάστασης για ανίχνευση διαρροής και διασποράς σε περιβάλλοντα ακτίνων Χ.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του – δύο ξεχωριστές περιοχές ανιχνευτών 10 cm² και 100 cm² – πληροί τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα για μετρήσεις διαρροής και διασποράς ακτίνων Χ. Σταθείτε σε ένα τραπέζι, χρησιμοποιήστε το με το χέρι ή τοποθετήστε το στο παρεχόμενο τρίποδο, το RTI Scatter Probe είναι γρήγορο, απλό και εύκολο στην τοποθέτηση.

Το Scatter Probe συνδέεται με το παγκοσμίως κορυφαίο λογισμικό Ocean Next™ της RTI για ανάγνωση και αναφορά μετρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα για το Scatter Probe (Αγγλικά)
RTI Probes & accessories

Ανιχνευτές & αξεσουάρ

Αποκτήστε περισσότερα από το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ακτίνων X Piranha ή Cobia με την ολοκληρωμένη σειρά εύχρηστων ανιχνευτών και αξεσουάρ της RTI. Ό,τι χρειάζεστε από στιβαρές θήκες και βάσεις μέχρι ανιχνευτές και αντάπτορες.

Διαβάστε περισσότερα για Probes και αξεσουάρ (Αγγλικά)