Skip to content
Shopping cart icon

RTI-distributeur in België

PI Medical Diagnostic Equipment B.V.


Youri Verwers - Sales Manager Medical Imaging

+31 162 729102,+31 6 18 06 32 28

Youri@pi-medical.nl

Bliek 14, 4941 SG, Raamsdonksveer, Netherlands

RTI

RTI Group is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van röntgentesten en QA-oplossingen.

RTI QA-oplossingen worden wereldwijd gebruikt door ziekenhuizen, fabrikanten van röntgenapparatuur, dienstverleners en overheidsinstanties, in alle verschillende modaliteiten, waaronder Rad/Fluoro, Dental, CT, Mammography, interventional, en chirurgie (C-armen).

Mako for R/F

Mako meter

De gloednieuwe Mako-meter van RTI is een baanbrekende oplossing die uw manier van werken radicaal zal veranderen met plug-and-play-eenvoud. Het is de meest efficiënte en nauwkeurige meter en biedt het breedste toepassingsbereik.
Realiseer tijd-, efficiëntie- en kostenbesparingen door de kracht van één enkel hulpmiddel te benutten voor het hele scala aan röntgensystemen en -toepassingen. Integreer Mako in de QA-workflows voor radiografie, fluoroscopie, CT, tandheelkunde en mammografie.

Lees meer over de Mako
Piranha Multimodality meter

Piranha meter

De RTI Piranha-meter identificeert elke sonde die u aansluit en selecteert de optimale instellingen voor uw QA-metingen. Het aantal beschikbare Piranha-modellen zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft: Multi, R/F, CT, Mammo of Dental. Naarmate uw behoeften groeien, heeft u onbeperkte mogelijkheden om uw Piranha-meter te upgraden – een voor allemaal!

Piranha wordt gebruiksklaar geleverd en bevat de krachtige Ocean Next™-software van RTI voor het testen en rapporteren van X-ray QA.

Lees meer over de Piranha (Engels)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

De RTI Cobia-meter is een gebruiksvriendelijk productplatform voor snelle en efficiënte QA-metingen. Er zijn verschillende versies van de RTI Cobia-meter voor het meten van verschillende Rad/Fluoro-, CT- en tandheelkundige parameters. Selecteer het model dat bij u past en betaal alleen voor wat u moet meten!

Alle Cobia’s zijn volledig compatibel met RTI’s toonaangevende Ocean Next™-software voor X-ray QA-testen en -rapportage.

Lees meer over de Cobia (Engels)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™-software

Met Ocean Next-software ontvangt u alle QA-gegevens – inclusief golfvormen – rechtstreeks van uw RTI-meter of sonde. U kunt alles uitvoeren, van eenvoudige metingen tot geavanceerde analyses van de prestaties van röntgenapparatuur, uw meetwaarden opslaan en ophalen en rapporten genereren voor documentatie en traceerbaarheid.

Ocean Next-software is compatibel met de Piranha- en Cobia-meters van RTI en de RTI Scatter Probe.

Read more about Ocean Next (English)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

De RTI Scatter Probe is een revolutionaire solid-state detector voor lek- en verstrooiingsdetectie in röntgenomgevingen.

Het unieke ontwerp – twee afzonderlijke detectorgebieden van 10 cm² en 100 cm² – voldoet aan de huidige voorschriften en normen voor röntgenlek- en verstrooiingsmetingen. Sta op een tafel, gebruik met de hand of monteer op het meegeleverde statief, de RTI Scatter Probe is snel, eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen.

De Scatter Probe maakt verbinding met RTI’s toonaangevende Ocean Next™-software voor het lezen en rapporteren van metingen.

Lees meer over de Scatter Probe (Engels)
RTI Probes & accessories

Sondes & toebehoren

Haal meer uit uw Piranha of Cobia X-ray Quality Assurance-systeem met RTI’s uitgebreide assortiment gebruiksvriendelijke sondes en accessoires. Alles wat u nodig heeft, van robuuste koffers en statieven tot sondes en adapters.

Lees meer over Sondes en toebehoren (Engels)