Skip to content
Shopping cart icon

Дистрибутор на RTI за България

Ecomed Services Ltd.


Krasimir Iliev

+359 89999 79 54

+359 2 865 26 28

k.iliev@ecomed-bg.com,info@ecomed-bg.com

11 Prof. Hristo Danov Str., Entr. E, Office 6, 1700 Sofia, Bulgaria

RTI

RTI Group е световен лидер в производството на рентгенови тестове и QA решения.

RTI QA решенията се използват по целия свят от болници, производители на рентгеново оборудване, доставчици на услуги и държавни органи, във всички различни модалности, включително рентгенография/флуоро, стоматология, компютърна томография, мамография, интервенция и хирургия (C-рамена).

Piranha Multimodality meter

Piranha meter

Измервателят RTI Piranha идентифицира всяка сонда, която свържете, и избира оптималните настройки за вашите QA измервания. Броят на наличните модели Piranha гарантира, че плащате само за това, от което се нуждаете, Multi, R/F, CT, Mammo или Dental. С нарастването на нуждите ви имате неограничена възможност да надграждате своя измервателен уред Piranha – един за всички!

Piranha се предлага готов за използване и включва мощния софтуер Ocean Next™ на RTI за тестване и отчитане на QA с рентгенови лъчи.

Прочетете повече за Piranha (английски)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

Измервателят RTI Cobia е лесна за използване продуктова платформа за бързи и ефективни измервания на качеството. Има няколко версии на измервателния уред RTI Cobia за измерване на различни параметри на Rad/Fluoro, CT и Dental. Изберете модела, който отговаря на вашите нужди, и плащайте само за това, което трябва да измерите!

Всички Cobia са напълно съвместими с водещия в индустрията софтуер Ocean Next™ на RTI за QA тестване и докладване на рентгенови лъчи.

Прочетете повече за Cobia (на английски)
Ocean Next Advantage software

Софтуер Ocean Next™

Със софтуера Ocean Next получавате всички QA данни – включително вълнови форми – директно от вашия RTI метър или сонда. Можете да извършвате всичко от прости измервания до разширени анализи на работата на рентгеновото оборудване, да запазвате и извличате вашите стойности на измерване и да генерирате отчети за документиране и проследимост.

Софтуерът Ocean Next е съвместим с измервателните уреди Piranha и Cobia на RTI, както и с RTI Scatter Probe.

Прочетете повече за Ocean Next (английски)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

RTI Scatter Probe е революционен детектор в твърдо състояние за откриване на течове и разсейки в рентгенова среда.

Неговият уникален дизайн – две отделни зони на детектора от 10 cm² и 100 cm² – отговаря на настоящите разпоредби и стандарти за измерване на изтичане и разсейване на рентгенови лъчи. Застанете на маса, използвайте на ръка или монтирайте на включения статив, RTI Scatter Probe се позиционира бързо, лесно и лесно.

Scatter Probe се свързва с водещия в света софтуер Ocean Next™ на RTI за отчитане и отчитане на измервания.

Прочетете повече за Scatter Probe (на английски)
RTI Probes & accessories

Сонди и аксесоари

Получете повече от вашата Piranha или Cobia рентгенова система за осигуряване на качеството с обширната гама от лесни за използване сонди и аксесоари на RTI. Всичко, от което се нуждаете, от здрави кутии и стойки до сонди и адаптери.

Прочетете повече за сонди и аксесоари (на английски)