Skip to content
Shopping cart icon

RTI Distributer u Hrvatskoj

Elimpex-Medizintechnik GesmbH


Gabriele Mueller

+43 2236 41045 0

+43 2236 41045 9

gabriele.mueller@elimpex.com

Spechtgasse 32, 2340 Mödling, Austria. Adresa pošte i dostave: Grenzgasse 111 Obj. 9, 2340 Mödling, Austria

RTI

RTI Group je vodeći svjetski proizvođač X-ray ispitivanja i QA rješenja.

RTI QA rješenja širom svijeta koriste bolnice, proizvođači rendgenske opreme, pružatelji usluga i državna tijela, u svim različitim modalitetima, uključujući rad/fluoro, stomatologiju, CT, mamografiju, intervenciju i kirurgiju (C-krakovi).

Piranha Multimodality meter

Piranha meter

RTI Piranha mjerač identificira svaku sondu koju spojite i odabire optimalne postavke za vaša QA mjerenja. Broj dostupnih Piranha modela osigurava da plaćate samo ono što trebate, Multi, R/F, CT, Mammo ili Dental. Kako vaše potrebe rastu, imate neograničenu mogućnost nadogradnje svog Piranha mjerača – jedan za sve!

Piranha dolazi spremna za korištenje i uključuje moćni RTI-jev softver Ocean Next™ za rendgensko QA testiranje i izvješćivanje.

Pročitajte više o Piranha (engleski)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

RTI Cobia mjerač je proizvodna platforma jednostavna za korištenje za brza i učinkovita QA mjerenja. Postoji nekoliko verzija RTI Cobia mjerača za mjerenje raznih rad/fluoro, CT i dentalnih parametara. Odaberite model koji odgovara vašim potrebama i platite samo ono što je potrebno za mjerenje!

Sve Cobie u potpunosti su usklađene s RTI-jevim vodećim softverom Ocean Next™ u industriji za testiranje kvalitete rendgenskih zraka i izvješćivanje.

Pročitajte više o Cobia (engleski)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™-Software

Sa softverom Ocean Next dobivate sve QA podatke – uključujući valne oblike – izravno s vašeg RTI mjerača ili sonde. Možete izvesti bilo što, od jednostavnih mjerenja do naprednih analiza performansi rendgenske opreme, spremiti i dohvatiti svoje mjerne vrijednosti i generirati izvješća za dokumentaciju i sljedivost.

Softver Ocean Next usklađen je s RTI-jevim mjeračima Piranha i Cobia kao i RTI Scatter Probe.

Pročitajte više o Ocean Next (engleski)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

RTI Scatter Probe je revolucionarni detektor u čvrstom stanju za otkrivanje curenja i raspršenja u rendgenskim okruženjima.

Njegov jedinstveni dizajn – dva odvojena detektorska područja od 10 cm² i 100 cm² – ispunjava trenutne propise i standarde za mjerenje curenja i raspršenosti rendgenskih zraka. Stajati na stolu, koristiti rukom ili montirati na priloženi tronožac, RTI sonda za raspršivanje se brzo, jednostavno i lako postavlja.

Scatter Probe povezuje se s RTI-jevim svjetski vodećim softverom Ocean Next™ za očitavanje mjerenja i izvješćivanje.

Pročitajte više o Scatter Probe (engleski)
RTI Probes & accessories

Sonden & Zubehör

Dobijte više od svog Piranha ili Cobia X-ray sustava osiguranja kvalitete s RTI-jevim sveobuhvatnim asortimanom sondi i dodataka jednostavnih za korištenje. Sve što trebate od robusnih kućišta i postolja do sondi i adaptera.

Pročitajte više o sondama i priboru (engleski)