Skip to content
Shopping cart icon

RTI Distributor in Denmark

DuMed A/S


Thomas Kreutzfeldt - CEO

+45 97 26 79 00

info@dumedgroup.com

Birkemose Allé 29, DK-6000 Kolding, Denmark

RTI

RTI Group er en verdensførende producent af røntgentest og QA-løsninger.

RTI QA-løsninger bruges over hele verden af hospitaler, producenter af røntgenudstyr, serviceudbydere og offentlige myndigheder på tværs af alle forskellige modaliteter, herunder Rad/Fluoro, Dental, CT, Mammografi, interventionel og kirurgi (C-arme).

Piranha Multimodality meter

Piranha meter

RTI Piranha-måleren identificerer enhver sonde, du tilslutter, og vælger de optimale indstillinger for dine QA-målinger. Antallet af tilgængelige Piranha-modeller sikrer, at du kun betaler for det, du har brug for, Multi, R/F, CT, Mammo eller Dental. Efterhånden som dine behov vokser, har du ubegrænset mulighed for at opgradere din Piranha-måler – en for alle!

Piranha kommer klar til brug og inkluderer RTIs kraftfulde Ocean Next™-software til røntgen-QA-testning og -rapportering.

Læs mere om Piranhaen (engelsk)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

RTI Cobia-måleren er en letanvendelig produktplatform til hurtige og effektive QA-målinger. Der er flere versioner af RTI Cobia-måleren til måling af en række Rad/Fluoro-, CT- og Dental-parametre. Vælg den model, der passer til dine behov, og betal kun for det, du skal måle!

Alle Cobias er fuldt kompatible med RTIs brancheførende Ocean Next™-software til røntgen-QA-test og -rapportering.

Læs mere om Cobia (engelsk)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™-software

Med Ocean Next-software modtager du alle QA-data – inklusive bølgeformer – direkte fra din RTI-måler eller sonde. Du kan udføre alt fra simple målinger til avancerede analyser af røntgenudstyrets ydeevne, gemme og hente dine måleværdier og generere rapporter til dokumentation og sporbarhed.

Ocean Next-softwaren er kompatibel med RTIs Piranha- og Cobia-målere samt RTI Scatter Probe.

Læs mere om Ocean Next (engelsk)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

RTI Scatter Probe er en revolutionerende solid-state detektor til lækage og scatter detektion i røntgenmiljøer.

Dens unikke design – to separate detektorområder på 10 cm² og 100 cm² – opfylder gældende regler og standarder for røntgenlækage og spredningsmålinger. Stå på et bord, brug i hånden eller monter på det medfølgende stativ, RTI Scatter Probe er hurtig, enkel og nem at placere.

Scatter-sonden forbindes til RTIs verdensledende Ocean Next™-software til måleaflæsning og -rapportering.

Læs mere om Scatter Probe (engelsk)
RTI Probes & accessories

Sonder og tilbehør

Få mere ud af dit Piranha eller Cobia røntgenkvalitetssikringssystem med RTIs omfattende udvalg af letanvendelige sonder og tilbehør. Alt hvad du behøver fra robuste etuier og stativer til sonder og adaptere.

Læs mere om sonder og tilbehør (engelsk)