Skip to content
Shopping cart icon

RTI-jakelija Suomessa

Sonar Oy


Risto Husu - Sales Manager X-ray

+358 400 713 613

risto.husu@sonar.fi

P.O. Box 5 (Taivalmäki 11), FI-02201 Espoo, Finland

RTI

RTI Group on maailman johtava röntgentestaus- ja laadunvarmistusratkaisujen valmistaja.

RTI:n laadunvarmistusratkaisuja käyttävät maailmanlaajuisesti sairaalat, röntgenlaitteiden valmistajat, palveluntarjoajat ja valtion viranomaiset kaikilla eri menetelmillä, mukaan lukien Rad/Fluoro, hammaslääketiede, CT, mammografia, interventio- ja kirurgia (C-haarat).

Piranha Multimodality meter

Piranha meter

RTI Piranha -mittari tunnistaa kaikki kytkemäsi anturin ja valitsee optimaaliset asetukset laadunvarmistusmittauksillesi. Saatavilla olevien Piranha-mallien määrä varmistaa, että maksat vain siitä, mitä tarvitset, Multi-, R/F-, CT-, Mammo- tai Dentalista. Tarpeesi kasvaessa sinulla on rajoittamaton mahdollisuus päivittää Piranha-mittarisi – yksi kaikkien puolesta!

Piranha on käyttövalmis ja sisältää RTI:n tehokkaan Ocean Next™ -ohjelmiston röntgensäteiden laadunvarmistustestaukseen ja -raportointiin.

Lue lisää Piranha (englanniksi)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

RTI Cobia -mittari on helppokäyttöinen tuotealusta nopeaan ja tehokkaaseen laadunvarmistusmittaukseen. RTI Cobia -mittarista on useita versioita erilaisten Rad/Fluoro-, CT- ja Dental-parametrien mittaamiseen. Valitse tarpeisiisi sopiva malli ja maksa vain siitä, mitä tarvitset!

Kaikki Cobiat ovat täysin yhteensopivia RTI:n alan johtavan Ocean Next™ -ohjelmiston kanssa röntgensäteiden laadunvarmistustestaukseen ja -raportointiin.

Lue lisää Cobia (englanniksi)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™ -ohjelmisto

Ocean Next -ohjelmistolla saat kaikki laadunvarmistustiedot – myös aaltomuodot – suoraan RTI-mittaristasi tai anturistasi. Voit suorittaa mitä tahansa yksinkertaisista mittauksista röntgenlaitteiden suorituskyvyn edistyneisiin analyyseihin, tallentaa ja noutaa mittausarvosi sekä luoda raportteja dokumentointia ja jäljitettävyyttä varten.

Ocean Next -ohjelmisto on yhteensopiva RTI:n Piranha- ja Cobia-mittarien sekä RTI Scatter Probe -mittarin kanssa.

Lue lisää Ocean Next (englanniksi)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

RTI Scatter Probe on vallankumouksellinen solid-state-ilmaisin vuotojen ja sironnan havaitsemiseen röntgenympäristöissä.

Sen ainutlaatuinen muotoilu – kaksi erillistä 10 cm²:n ja 100 cm²:n ilmaisinaluetta – täyttää nykyiset määräykset ja standardit röntgensäteiden vuoto- ja sirontamittauksille. Seiso pöydällä, käytä käsin tai kiinnitä mukana tulevalle jalustalle, RTI Scatter Probe on nopea, yksinkertainen ja helppo sijoittaa.

Scatter Probe muodostaa yhteyden RTI:n maailman johtavaan Ocean Next™ -ohjelmistoon mittausten lukemista ja raportointia varten.

Lue lisää Scatter Probe (englanniksi)
RTI Probes & accessories

Anturit ja tarvikkeet

Saat enemmän irti Piranha- tai Cobia-röntgenlaadunvarmistusjärjestelmästäsi RTI:n kattavan valikoiman helppokäyttöisiä antureita ja lisävarusteita. Kaikki mitä tarvitset vankista koteloista ja telineistä antureisiin ja sovittimiin.

Lue lisää antureista ja lisävarusteista (englanniksi)