Skip to content
Shopping cart icon

RTI Forgalmazó Magyarországon

Fototronic Kft.


Peter Csokonay - Managing Director

+36 30 3116944

peter.csokonay@fototronic.hu

ltvány u. 2., 1112 Budapest, Hungary

RTI

Az RTI Group a röntgenvizsgálati és minőségbiztosítási megoldások világelső gyártója.

Az RTI minőségbiztosítási megoldásait világszerte használják a kórházak, a röntgenberendezések gyártói, a szolgáltatók és a kormányzati hatóságok, különféle módokon, beleértve a Rad/Fluoro-t, a fogászati, a CT-t, a mammográfiát, az intervenciós és sebészeti (C-karok) alkalmazását.

Mako for R/F

Mako meter

Az RTI vadonatúj Mako mérője egy úttörő megoldás, amely forradalmasítja az Ön munkamódszerét a plug-and-play egyszerűséggel. Ez a leghatékonyabb és legpontosabb mérő, amely a legszélesebb alkalmazási tartományt kínálja.
Fedezze fel az időt, a hatékonyságot és a költségmegtakarítást egyetlen eszköz erejének kihasználásával a röntgenrendszerek és alkalmazások teljes körében. Integrálja a Makót a radiográfia, a fluoroszkópia, a CT, a fogászati ​​és a mammográfiai röntgen minőségbiztosítási munkafolyamataiba.

További információ a Mako (angolul)
Piranha Multimodality meter

Piranha meter

Az RTI Piranha mérő minden csatlakoztatott szondát azonosít, és kiválasztja az optimális beállításokat a minőségbiztosítási mérésekhez. A rendelkezésre álló Piranha modellek száma biztosítja, hogy csak azért fizessen, amire szüksége van: Multi, R/F, CT, Mammo vagy Dental. Ahogy nőnek az igényei, korlátlanul frissítheti Piranha mérőjét – egy mindenkiért!

A Piranha használatra kész, és tartalmazza az RTI hatékony Ocean Next™ szoftverét a röntgensugaras minőségbiztosítási teszteléshez és jelentéskészítéshez.

További információ a Piranha (angolul)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

Az RTI Cobia mérő egy könnyen használható termékplatform a gyors és hatékony minőségbiztosítási mérésekhez. Az RTI Cobia mérőnek számos változata létezik Rad/Fluoro, CT és Dental paraméterek mérésére. Válassza ki az igényeinek megfelelő modellt, és csak azért fizessen, amit meg kell mérnie!

Minden Cobia teljes mértékben kompatibilis az RTI iparágvezető Ocean Next™ szoftverével a röntgen-minőségbiztosítási teszteléshez és jelentéskészítéshez.

Tudjon meg többet a Cobia (angolul)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™ szoftver

Az Ocean Next szoftverrel az összes minőségbiztosítási adatot – beleértve a hullámformákat is – közvetlenül az RTI mérőtől vagy szondától kapja. Az egyszerű mérésektől a röntgenberendezés teljesítményének fejlett elemzéséig bármit elvégezhet, elmentheti és visszakeresheti mérési értékeit, valamint jelentéseket készíthet a dokumentáció és a nyomon követhetőség érdekében.

Az Ocean Next szoftver kompatibilis az RTI Piranha és Cobia mérőivel, valamint az RTI Scatter Probe-val.

További információ az Ocean Next-ről (angol)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

Az RTI Scatter Probe egy forradalmian új szilárdtest-detektor a szivárgás- és szórásérzékeléshez röntgensugaras környezetben.

Egyedülálló kialakítása – két különálló, 10 cm²-es és 100 cm²-es detektorterület – megfelel a röntgenszivárgás és szóródás mérésére vonatkozó jelenlegi előírásoknak és szabványoknak. Álljon asztalra, használja kézzel, vagy rögzítse a mellékelt állványra, az RTI Scatter Probe gyors, egyszerű és könnyen elhelyezhető.

A Scatter Probe csatlakozik az RTI világelső Ocean Next™ szoftveréhez a mérések leolvasásához és jelentéséhez.

További információ a Scatter Probe-ról (angol)