Skip to content
Shopping cart icon

Pengedar RTI di Malaysia

GH Success Services


George Ng Kam Hoong

+60 3-7726-4935 , +60 1-9237-4478

ghssvc@gmail.com

No 32, Jln BU 4/7 Bandar Utama Damansara, 47800 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

RTI

RTI Group ialah pengeluar terkemuka dunia bagi ujian X-ray dan penyelesaian QA.

Penyelesaian RTI QA digunakan di seluruh dunia oleh hospital, pengeluar peralatan X-ray, penyedia perkhidmatan dan pihak berkuasa kerajaan, merentas semua modaliti yang berbeza, termasuk Rad/Fluoro, Pergigian, CT, Mammografi, intervensi dan pembedahan (C-arms).

Piranha Multimodality meter

Piranha meter

Meter RTI Piranha mengenal pasti sebarang probe yang anda sambungkan dan memilih tetapan optimum untuk pengukuran QA anda. Bilangan model Piranha yang tersedia memastikan anda hanya membayar untuk apa yang anda perlukan, Multi, R/F, CT, Mammo atau Dental. Apabila keperluan anda berkembang, anda mempunyai keupayaan tanpa had untuk menaik taraf meter Piranha anda – satu untuk semua!

Piranha sedia untuk digunakan dan termasuk perisian Ocean Next™ RTI yang berkuasa untuk ujian dan pelaporan QA sinar-X.

Baca lebih lanjut mengenai Piranha (Bahasa Inggeris)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

Meter RTI Cobia ialah platform produk yang mudah digunakan untuk pengukuran QA yang cepat dan cekap. Terdapat beberapa versi meter RTI Cobia untuk mengukur pelbagai parameter Rad/Fluoro, CT dan Pergigian. Pilih model yang bersesuaian dengan keperluan anda, dan hanya bayar untuk apa yang anda perlu ukur!

Semua Cobias mematuhi sepenuhnya perisian Ocean Next™ RTI yang terkemuka dalam industri untuk ujian dan pelaporan QA sinar-X.

Baca lebih lanjut mengenai Cobia (Bahasa Inggeris)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™ software

Dengan perisian Ocean Next anda menerima semua data QA – termasuk bentuk gelombang – terus daripada meter RTI atau probe anda. Anda boleh melakukan apa sahaja daripada pengukuran mudah kepada analisis lanjutan prestasi peralatan X-ray, menyimpan dan mendapatkan semula nilai pengukuran anda serta menjana laporan untuk dokumentasi dan kebolehkesanan.

Perisian Ocean Next mematuhi meter Piranha dan Cobia RTI serta RTI Scatter Probe.

Baca lebih lanjut mengenai Ocean Next (Bahasa Inggeris)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

RTI Scatter Probe ialah pengesan keadaan pepejal revolusioner untuk pengesanan kebocoran dan penyebaran dalam persekitaran sinar-X.

Reka bentuknya yang unik – dua kawasan pengesan berasingan seluas 10 cm² dan 100 cm² – memenuhi peraturan dan piawaian semasa untuk ukuran kebocoran dan taburan sinar-X. Berdiri di atas meja, gunakan dengan tangan atau lekapkan pada tripod yang disertakan, RTI Scatter Probe adalah pantas, ringkas dan mudah untuk diletakkan.

Scatter Probe bersambung kepada perisian Ocean Next™ RTI yang terkemuka di dunia untuk bacaan dan pelaporan pengukuran.

Baca lebih lanjut mengenai Scatter Probe (Bahasa Inggeris)
RTI Probes & accessories

Probe & aksesori

Dapatkan lebih banyak daripada sistem Jaminan Kualiti X-ray Piranha atau Cobia anda dengan rangkaian lengkap kuar dan aksesori RTI yang mudah digunakan. Segala-galanya yang anda perlukan daripada sarung dan dudukan yang teguh kepada probe dan penyesuai.

Baca lebih lanjut mengenai Probe dan aksesori (Bahasa Inggeris)