Skip to content
Shopping cart icon

RTI Distributør i Norge

DuMed Norge A/S


Øystein Hågbo - Business Manager

+47 46 94 57 39

oh@dumedgroup.com

Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen, Norway

RTI

RTI Group er en verdensledende produsent av røntgentesting og QA-løsninger.

RTI QA-løsninger brukes over hele verden av sykehus, produsenter av røntgenutstyr, tjenesteleverandører og offentlige myndigheter, på tvers av alle forskjellige modaliteter, inkludert Rad/Fluoro, Dental, CT, Mammografi, intervensjon og kirurgi (C-armer).

Piranha Multimodality meter

Piranha meter

RTI Piranha-måleren identifiserer enhver sonde du kobler til og velger de optimale innstillingene for QA-målingene dine. Antallet Piranha-modeller som er tilgjengelig sikrer at du kun betaler for det du trenger, Multi, R/F, CT, Mammo eller Dental. Etter hvert som behovene dine vokser, har du ubegrenset mulighet til å oppgradere Piranha-måleren – en for alle!

Piranha kommer klar til bruk og inkluderer RTIs kraftige Ocean Next™-programvare for røntgen-QA-testing og rapportering.

Les mer om Piranha (engelsk)
RTI Cobia Flex

Cobia meter

RTI Cobia-måleren er en brukervennlig produktplattform for raske og effektive QA-målinger. Det finnes flere versjoner av RTI Cobia-måleren for måling av en rekke Rad/Fluoro-, CT- og Dental-parametere. Velg modellen som passer dine behov, og betal kun for det du skal måle!

Alle Cobias er fullstendig kompatible med RTIs bransjeledende Ocean Next™-programvare for røntgen-QA-testing og rapportering.

Les mer om Cobia (engelsk)
Ocean Next Advantage software

Ocean Next™ programvare

Med Ocean Next-programvaren mottar du alle QA-data – inkludert bølgeformer – direkte fra RTI-måleren eller sonden. Du kan utføre alt fra enkle målinger til avanserte analyser av røntgenutstyrets ytelse, lagre og hente ut dine måleverdier og generere rapporter for dokumentasjon og sporbarhet.

Ocean Next-programvaren er kompatibel med RTIs Piranha- og Cobia-målere samt RTI Scatter Probe.

Les mer om Ocean Next (engelsk)
RTI Scatter Probe

Scatter Probe

RTI Scatter Probe er en revolusjonerende solid-state detektor for lekkasje- og spredningsdeteksjon i røntgenmiljøer.

Dens unike design – to separate detektorområder på 10 cm² og 100 cm² – oppfyller gjeldende forskrifter og standarder for røntgenlekkasje- og spredningsmålinger. Stå på et bord, bruk for hånd eller monter på det medfølgende stativet, RTI Scatter Probe er rask, enkel og enkel å plassere.

Scatter Probe kobles til RTIs verdensledende Ocean Next™-programvare for måleavlesning og rapportering.

Les mer om Scatter Probe (engelsk)
RTI Probes & accessories

Prober og tilbehør

Få mer ut av ditt Piranha eller Cobia røntgenkvalitetssikringssystem med RTIs omfattende utvalg av brukervennlige prober og tilbehør. Alt du trenger fra robuste deksler og stativer til prober og adaptere.

Les mer om prober og tilbehør (engelsk)